Mirma als conciërge / huismeester

De conciërge of huismeester, als spil in de organisatie die er voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Helaas zijn deze functies in de loop der jaren bij veel organisaties wegbezuinigd of simpelweg nooit aanwezig geweest. Mirma biedt de oplossing, wij doen dit werk namelijk graag! Als conciërge of huismeester is Mirma heel flexibel inzetbaar en gaat voor u aan de slag met alle klussen die er op zijn of haar pad komen, zowel op facilitair als technisch gebied. Van het vastleggen van de inloopmat tot het vervangen van verlichting en armaturen, van het klaarzetten van de spullen voor een presentatie tot de reparatie van deuren en interieur, van het aannemen van leveringen tot het bijverven van muren. Kortom: Mirma is er voor iedere klus, voor een vast aantal uren per week of op afroep, zoals u wenst! Voor welke organisaties is Mirma als conciërge of huismeester voornamelijk interessant? Uiteraard geldt ook hier weer dat dit alle organisaties kunnen zijn, maar waar wij echt merken dat er behoefte is aan deze functie bij:

  • Scholen
  • VvE’s
  • Winkelcentra
  • Laboratoria
  • Appartementen

Benieuwd of Mirma een aanvulling voor uw organisatie kan zijn? Neem dan contact met ons op. Samen kunnen wij uw wensen bespreken!

Onze referenties ?

Wij zijn bij verschillende organisaties actief geweest als conciërge / huismeester, hier een greep uit onze referenties:

MOGEN International, Leiden,  het onderhoud/reparatie van de verlichting, interieur, laboratorium apparatuur en benodigdheden, kleine verbouwingen en schilderwerk. Oplossen en begeleiden van storingsmeldingen in technische installaties en opvolgen van brand en inbraakmeldingen in samenwerking met alarmcentrale, brandweer en politie.

Gene Pharming, Leiden, het onderhoud/reparatie van de verlichting, interieur, laboratorium apparatuur en benodigdheden, kleine verbouwingen en schilderwerk.

Gene Pharming, Polsbroek, onderhoud/reparatie laboratorium apparatuur, interieur en stallen.

AZL, Leiden, onderhoud/reparatie laboratoriumbenodigdheden/apparatuur

Jena, Prisma industrieterrein, Zoetermeer, onderhoud/reparatie verlichting en interieur

Industrieterrein Oudeland fase 1, Berkel en Rodenrijs, maandelijkse ronde park, onderhoud/reparatie verlichting, onderhoud/reparatie deuren en ramen, incidenteel schilderonderhoud, huismeesterdiensten, opruimwerkzaamheden, controle staat trappenhuizen,  toegangswegen en parkeerdek, onderhoud/reparatie elektrotechnische installaties, huismeesterdiensten op oproepbasis

Industrieterrein Oudeland fase 2, Berkel en Rodenrijs, maandelijkse ronde park, onderhoud/reparatie verlichting, onderhoud/reparatie deuren en ramen, incidenteel schilderonderhoud, huismeesterdiensten, opruimwerkzaamheden, controle staat trappenhuizen, toegangswegen en parkeerdek, onderhoud/reparatie elektrotechnische installaties, huismeesterdiensten op oproepbasis

VvE groen-geellaan, Zoetermeer, in afwachting van opdracht: vervangen van de algemene verlichting door energiezuinige led verlichting/corridorverlichting.

Prisma industrieterrein, Zoetermeer, buitengevel verlichting aanbrengen

VT 2000 vve beheer appartementen complex, Rijswijk, onderhoud/vervangen van algemene verlichting door energiezuinige led verlichting gallerij, entree, lift en kelder