Iedere dag zetten wij ons in om het dagelijks leven van mensen te verbeteren. Daarvoor hebben wij in sommige gevallen informatie nodig. We doen dit niet zomaar. Het gaat ten slot om uw privacy. Uw privacy is belangrijk voor ons. Wij nemen uw privacy uiterst serieus en gaan zorgvuldig met uw persoonlijke informatie om. Op deze pagina leest u hier meer over.

 

Wet bescherming persoonsgegevens

Alle gegevens die wij verzamelen worden vrijwillig verkregen. MIRMA zal zich houden aan de Wet bescherming persoonsgegevens.

 

Welke gegevens verzamelen wij van u?

  • Als u onze website bezoekt plaatsen wij cookies op het apparaat waarmee u ons bezoekt;
  • Wanneer u online aankopen doet op onze website hebben wij gegevens over u nodig;
  • Wanneer u een online profiel aan maakt hebben wij gegevens over u nodig;
  • Als u producten wilt retourneren en wilt repareren;
  • Als u ons vraagt om lichtadvies te geven;
  • Wanneer u contact met ons opneemt;
  • Als u op de hoogte wilt blijven van aanbiedingen of productinformatie.

 

Hoe wij voor de bescherming van uw gegevens zorgen

Wij nemen de bescherming van uw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onderstaand kunt u zien welke maatregelen wij nemen voor de bescherming van uw gegevens.

 

Technische maatregelen

  • Logische en fysieke (toegangs-)beveiliging en beveiliging van apparatuur van onze hostingpartij
  • SSL-beveiliging. Dit zorgt voor beveiliging van jouw gegevens tussen de server en internet browser
  • Technisch beheer van de (zo beperkt mogelijke) autorisaties en bijhouden van logbestanden
  • Beheer van technische kwetsbaarheden. Er worden periodieke updates uitgevoerd én extra updates uitgevoerd als er sprake is van een verhoogd beveiligingsrisico
  • Door onze hostingpartij worden back-ups gemaakt waarmee de beschikbaarheid van en de toegang tot de persoonsgegevens tijdig kunnen worden hersteld
  • Versleuteling van gegevens

 

Organisatorische maatregelen

  • Opstellen van procedures om op gezette tijdstippen de beveiligingsmaatregelen te testen, te beoordelen en te evalueren
  • Regelmatige controle van de logbestanden. Dit wordt gebruikt om problemen vast te stellen. Er wordt niet periodiek alle logbestanden gelezen
  • Bij datalekken en beveiligingsincidenten wordt, afhankelijk van de situatie, updates uitgevoerd, codes aangepast of extra beveiligingsmaatregelen in een andere vorm
  • Sluiten van geheimhoudings- en verwerkersovereenkomsten

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering indienen via ons contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

 

Heeft u vragen of klachten?

Heeft u vragen over uw gegevens, de manier waarop we daarmee omgaan of over deze privacyverklaring? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@mirma.nl  of een brief te sturen naar:

Mirma klachtenafdeling
t.a.v. Dhr. M. Stuiver
Leeuwenhoekstraat 112

2652 XL BERKEL EN RODENRIJS

Bij klachten, bijvoorbeeld over de manier waarop we uw gegevens gebruiken, kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Wijzigen van de privacyverklaring

MIRMA houdt zich het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen. De wijzigingen zullen we op deze pagina doorvoeren. Deze verklaring is van kracht met ingang van 25 mei 2018.

 

Cookies tijdens uw bezoek op onze websites

MIRMA maakt gebruik van cookies en andere technieken op de website. Cookies zijn kleine informatiebestanden die bij een bezoek aan de website worden opgeslagen op het apparaat waarmee je onze website bezoekt. Zoals een desktop, tablet of mobiel. Waar we het hierna hebben over “cookies”, bedoelen we daarmee ook andere vergelijkbare technieken.

Cookies maakt het mogelijk om gegevens te onthouden. Handig want dan hoef je niet elke keer je voorkeuren aan te geven. Via deze manieren kunnen wij de website beter laten werken, krijgen we inzicht in het algemeen bezoekersgedrag op de website en kunnen andere partijen inzicht krijgen in jouw surfgedrag zodat zij gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen over meerdere websites en niet-revelante advertenties weg kunnen laten.

Cookies brengen de veiligheid van je computer niet in gevaar. We maken onderscheid tussen verschillende soorten cookies:

 

Functionele cookies

Deze cookies zijn noodzakelijk voor een goede werking van de website. Ze zorgen voor bijvoorbeeld snel en correcte de juiste informatie. Voor het plaatsen van functionele cookies hoeft geen toestemming te worden gevraagd.

 

Analytische cookies

Deze gebruiken worden gebruikt om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt. Bijvoorbeeld of u nieuw bent op onze website of juist wederkerend, welke pagina’s worden bekeken en op welk apparaat u onze website bezoekt. Als de analytische cookies geen grote impact op de privacy hebben hoeft er geen toestemming te worden gevraagd, anders wel.

 

Tracking cookies

Dit zijn cookies die uw websitegedrag op onze website kunnen volgen. Op die manier kunnen wij en adverteerders aan de hand van uw websitegedrag gepersonaliseerde online advertenties en op maat gemaakte content tonen. Voor het plaatsen van deze cookies vragen wij uw toestemming.

 

Social media plug-in cookies

Deze cookies worden gebruikt om op onze website content van social media te tonen. Voor het plaatsen van deze cookies vragen wij uw toestemming.

De meeste cookies worden verwijderd bij het sluiten van uw browser. Sommige cookies, de permanente cookies, blijven langer bewaard. Dit kan variëren van enkele dagen tot jaren. U kunt cookies altijd zelf uitzetten of ze van uw apparaat verwijderen. Hoe u dat kunt doen verschilt per internet browser en apparaat. Als u ervoor kiest om cookies te verwijderen bestaat de mogelijkheid dat de website niet meer optimaal functioneert.

 

De volgende cookies gebruiken wij:

 

Google Analytics

Dit is een analytisch script met geringe inbreuk op privacy. Het komt van google.com. Wij gebruiken het om websitestatistieken te analyseren. Het script geeft unieke websitebezoekers een automatisch gegenereerde identificatienummer (ID). Het ID wordt verzonden met iedere hit aan Google. Dit ID wordt gebruikt op de server van Google om de websitestatistieken te berekenen. Wij vragen hier toestemming voor. Het ID wordt doorgegeven aan Google maar niet door Google gebruikt voor eigen doeleinden.

 

Doubleclick

Dit is een affiliatie script met privacy-impact. Het komt van google.com. Wij gebruiken dit voor het aanbieden van relevante advertenties op diverse websites o.b.v. jouw surfgedrag op onze website. Wij vragen hier toestemming voor. Deze informatie wordt doorgegeven aan Google.

 

Online bestellen

Als u bij ons een bestelling wilt plaatsen hebben wij enkele gegevens van u nodig.

We hebben uw NAW-gegevens nodig voor het afleveren van het product. De gegevens delen we waar nodig met externe dienstverleners, zoals de transporteur. Deze dienstverleners mogen uw gegevens alleen gebruiken voor de desbetreffende diensten. Wij bewaren deze gegevens zolang ze nodig zijn.

Bovendien willen wij u graag informeren over de bestelling die u geplaatst hebt bij ons. Daarvoor hebben wij uw telefoonnummer en uw e-mailadres nodig. Wij bewaren deze gegevens zolang ze nodig zijn.

Tijdens de betaling worden transactiegegevens geregistreerd. Van de Belastingdienst zijn wij verplicht om deze gegevens zeven jaar te bewaren.

De gegevens over uw aankoop bewaren we zolang ze nodig zijn. Handig voor als u ontevreden bent of vragen hebt over het product.

Daarnaast gebruiken wij uw gegevens om beter inzicht te krijgen in de manier waarop onze klanten online shoppen. Hierdoor kunnen wij het productaanbod beter laten aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Deze gegevens bewaren wij zolang ze nodig zijn.

 

Online profiel 

U kunt een online profiel aanmaken voor het bestellen van producten. Wij vragen om uw NAW-gegevens. Deze gegevens hebben wij nodig om uw profiel te registreren.

Dit profiel bewaren we totdat u bent verwijdert uit de database. Wij zijn belastingtechnisch verplicht om transactiegegevens zeven jaar te bewaren. Deze gegevens zullen wij niet verwijderen.

 

Producten retourneren of repareren

Als u producten wilt retourneren of repareren vragen wij om uw NAW-gegevens en bestelgegevens. Wij hebben deze gegevens voor de controle van de retourmelding en contact tussen ons.

Wij bewaren deze gegevens zolang ze nodig zijn. Van de Belastingdienst zijn wij verplicht om transactiegegevens zeven jaar te bewaren.

 

Lichtadvies

Wanneer u ons vraagt om lichtadvies hebben wij enkele gegevens nodig. Wij hebben NAW-gegevens nodig zodat wij elkaar kunnen contacten. Wij bewaren deze gegevens zolang ze nodig zijn.

 

Contact opnemen met ons

Als u ons iets wilt vragen hebben wij een paar gegevens nodig. Dat is wel zo handig om uw vraag te kunnen beantwoorden.

Wij hebben uw NAW-gegevens nodig om zo snel en goed mogelijk uw vraag te beantwoorden.  Deze gegevens bewaren wij zolang het nodig is.

 

Aanmelden nieuwsbrief 

Als u op de hoogte wilt blijven van aanbiedingen of nieuwe producten van ons kunt u inschrijven voor de nieuwsbrief. We registreren uw e-mailadres om uw verzoek uit te voeren.

Dit profiel bewaren we totdat u bent verwijdert uit de database.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MIRMA 25-5-2018