Mirma is al sinds 1992 actief bezig met energiezuinige verlichting. Via onze groothandel leveren wij professionele led verlichting en armaturen aan installateur, gemeente, bedrijf, architect, VvE, scholen en onderhoudsbedrijven.

Jarenlange ervaring en kennis op het gebied van energiezuinige verlichting en onderhoud aan deze producten heeft er voor gezorgd dat Mirma alleen licht-bronnen van de A-merken MacBright, Kroon, Philips, Osram en interlight in haar leveringspakket heeft. Mirma is EPA-W en EPA-U gecertificeerd en werkt alleen met ISO 9001 gecertificeerde toeleveranciers. We leveren uitsluitend kwaliteits-producten die de afgelopen jaren hun sporen op de Nederlandse markt hebben bewezen, voor minder gaan we niet! Beter bewezen kwaliteit dan “een slecht verhaal”, is ons motto.

Voor een bezoek aan onze showroom om een beter inzicht te verkrijgen wat de mogelijkheden zijn bent u uiteraard van harte welkom, echter vragen wij u dan telefonisch een afspraak te maken of het formulier op onze contact pagina in te vullen, zodat we ruimschoots voor u tijd kunnen inplannen.

Leave a Reply